Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка вперше родила від нього первістка Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова поділилася свіжими фотографіями із сином Михайлом, якому у червні місяці виповнився один рік. У кадрі молода матуся гуляє з хлопчиком торговим центром, на одному знімку тримає його на руках і тепло посміхається. Вбрання дівчина обрала симпатичне, виключно у світлих тонах.

Скріншот із Instagram, Катя Репяхова
Скріншот із Instagram, Катя Репяхова

"Мама + син = ❤️", - коротко гаписала Репяхова.

Шанувальники розхвалили дівчину і відзначили, наскільки вона щаслива, маючи такого прекрасного синочка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Варто зазначити, що дружина музиканта вже активно веде власний бізнес – магазин дитячого одягу. Продажі є і справа йде повним ходом, адже вона, як матуся, добре спеціалізується на цій темі і знає, як обрати якісні вбрання для малюків.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік "нагадав" про себе завдяки дуету з молодим артистом, але українці пророкують "провал": "Він вас зганьбить"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова довела, що Віктор Павлік ще ого-го і не дід, яким його вважають: "Так любили молоді дівчатка..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова зізналася, кому найбільше вдячна, але Віктора Павліка не згадала: "Прийняв мене так тепло"