Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще нещодавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей.

Слава Камінська раніше кидала неоднозначні натяки на те, що вона вагітна, називаючи себе мамою трьох дітей і так далі. А нещодавно вирішила підтвердити своє цікаве становище і показала в Insta Stories тест, який показав дві смужки з написом: "Congratulations? Вечір в хату".

Скріншот з Insta Stories, Слава Камінська
Скріншот з Insta Stories, Слава Камінська

Проте ім'я батька співачка не поспішає розкривати. Під час війни, у вересні, вона зізналася, що її серце не вільне. Ім'я обранця Слава не назвала, але заявила, що дуже щаслива.

Мабуть, саме він і став батьком її майбутньої дитини. Нагадаємо, Слава вже декілька місяців проживає в Нідерландах із дітьми, можливо, її коханий іноземець.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Слава Камінська. Фото: Instаgram
Слава Камінська. Фото: Instаgram

Варто зазначити, що Слава Камінська вже виховує двох дітей – сина Леонарда та доньку Лауру, від колишнього чоловіка, пластичного хірурга Едгара Камінського. Пара розлучилася у 2019 році, але зберігає добрі стосунки, чоловік уже знайшов собі іншу жінку.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська відповіла на звинувачення в піарі через "раптову" любов до України: "За 15 років досить заробила"

Як повідомляв Знай.ua, Слава Камінська задумалася про пошук папіка, але пішла "протоптаним" шляхом: "Діагноз на все життя"

Також портал Знай.ua писав, що Слава Камінська взялася за чарку, щоб розповісти важку історію: "Вже не почую..."