Постійна суддя "Танців із зірками", балерина, та директор Київського хореографічного училища Катерина Кухар дуже тонко та ефектно потролила Ілона Маска після його нещодавніх пропозицій відмовитися від Криму. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катерина Кухар має величезну армію шанувальників, із якими намагається постійно перебувати на зв'язку, зокрема за допомогою соцмереж. Вона регулярно радує новими публікаціями, в яких ділиться подіями з особистого життя чи роботи.

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Катерина Кухар вирішила не відставати від трендів та власноруч потролити Ілона Маска, який оскандалився недавніми твітами із "мирним планом" для України.

"- я вже під'їхав, виходь!
- що за машина?
- Тесла)
- я не вийду.
pov: той момент, коли потрібно "робити ноги"...", - підписала публікацію зірка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шанувальники старання зірки оцінили.

"Тонко і геніально, браво", "Актуалочка", "А-ха-ха! Клас! Катюша, це хіт!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" після погроз путіна заявила, що зараз саме час любити і не боятися: "Вибирати себе".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".