Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Зовсім недавно він розповідав про 7-річчя своєї доньки, з якою йому все ж таки вдалося, хоч і ненадовго, зустрітися в США. А зараз його вагітна дружина Анастасія Коротка поділилася в Instagram Stories кумедним відео, записаним під час прогулянки із собакою.

Коротка та Бєдняков, фото з вільних джерел
Коротка та Бєдняков, фото з вільних джерел

"Я знаю, що розмовляти голосом собаки в 36 років, то небагато, того. Неадекват. Але я вас прошу, покажіть мені, зараз, хоч одну адекватну людину", - пише вона.

Але це потрібно почути, інакше зрозуміти, як це буде досить складно.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ти навіть не бачиш... білка, білка, білка, білка. Де вона? Де вона?! Он вона, ти туди точно не долізеш", - каже Анастасія Коротка, але вже не своїм голосом.

Остання її публікація на сторінці якраз пов'язана з Андрієм Бідняковим. Батьки влаштували доньці справжній сюрприз, адже вона зовсім не очікувала, що тато через війну зможе зустрітися з маленькою дівчинкою.

Нагадаємо, вагітна Настя Коротка звернулася за допомогою до чужого чоловіка, поки Бєднякова немає поряд: "Прибив усе як треба"

Як повідомляв "Знай.uа", маленька дочка Андрія Бєднякова з "Орел і Решка" вирішила відмовитися від усього: "Діти повинні"

Знай.uа писав, Андрій Бєдняков з "Х-Фактора" довів, що він не такий, як Потап - майже у ЗСУ: "Звичайно боюся, але... Навіть дружина не знає"