Відомий український актор, переможець шоу "Танці з зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшка" Артур Логай показав, як бадьорить дружину вранці. Смішний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артур Логай активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новим контентом. Дуже часто він ділиться кумедними моментами із сімейного життя, показуючи як веселиться із дружиною. На цей раз він продемонстрував, як бадьорить вранці свою другу половинку.

Артур Логай. Фото: скрін youtube
Артур Логай. Фото: скрін youtube

Так, Артур Логай приготував дружині сніданок, а коли вона сіла і почала їсти, то підійшов до неї і уточнив, чи їй смачно. Отримавши позитивну відповідь актор, не відходячи від дружини, раптово включає на повну гучність музику. Не чекала такого повороту дружина помітно злякалася і навіть підскочила.

"Зробив дружині сніданок із сюрпризом", - підписав ролик актор.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники задумку оцінили.

"І смішно і страшно за Вас", "Ваш сміх – це щось!", "Прекрасні стосунки", "Яка вона у тебе красуня...немає слів...ви неймовірна пара!!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай без "героїзму" зізнався, що хотів втекти від війни: "Я не гратиму".

Також наш портал інформував, Макс Барських згадав Дашу Суворову, і місце, де поєднуються серця: "Досі люблю".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".