Колишня дружина відомого українського співака Олексія Завгороднього (Позитива) Аня Андрійчук зізналася, що розчарувалася у минулому житті та почала все з чистого аркуша. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аня Андрійчук згадала, що раніше, особливо в юності, дуже вірила у дива та чари, але з роками це відчуття лише згасало.

Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube
Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube

"Жила була маленька дівчинка, яка завжди вірила в однорогів, чарівну фею та дива. Коли трохи подорослішала, перестала вірити у чарівну фею. Ближче до 30 років її життя взагалі змінилося і відпали ще й єдинороги", - розповіла вона.

Анна Андрійчук, фото: Instagram
Анна Андрійчук, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Аня Андрійчук зазначила, що початок війни перевернув її світогляд і вона усвідомила, що колишнє життя не було для неї насправді щасливим. Вона жила за правилами, нав'язаними суспільством.

"Дівчинка пішла на інтенсивну гештальт терапію і зрозуміла, що життя "до" було і не таким щасливим, як їй здавалося.
Що все, про що вона мріяла "до" – це все нав'язане соціумом життя", - зазначила колишня Позитива.

Нині Андрійчук зізналася, що живе так, як їй зручно, відпустивши контроль над усім, що відбувається навколо.

Раніше портал Знай повідомляв, подруга Насті Каменських Андрійчук взялася за спиртне від самого ранку і її не зупинити: "Приїхала до коханого".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу".