Український виконавець Віталій Козловський розповів, що на час війни він залишився без заробітку і багато чого переосмислив у житті. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський вкотре виступив для воїнів ЗСУ разом з актрисами з "Жіночого кварталу". Він залишився під сильними враженнями після зустрічі із захисниками.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

"Як же вони сміливі та справжні! Пишаюся ними і вдячний долі, що маю честь та можливість висловити їм своє кохання та повагу", - зазначив співак.

Віталій Козловський додав, що його концерти зараз не приносять жодного прибутку, але замість грошей він знайшов щось більше і багато чого переосмислив у житті.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Зараз моя робота, мої виступи не приносять мені заробітку, але сьогодні я маю набагато більше... Я маю намір підтримувати наших людей за будь-яких обставин. Не де-небудь, а насамперед тут, в Україні. Я нарешті багато чого усвідомив... Маю стійку тверду позицію. І я вдячний усім людям за тепло та любов, таку необхідну зараз", - поділився артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Могилевська, Козловський та Pianoбой осяяли світлом бійців навіть у непроглядній темряві, під землею: "Віримо, пишаємося".

Також наш портал інформував, що Наталя Могилевська згадала, як покійний Кузьма Скрябін не давав їй спокою: "Назавжди в моєму серці".

Крім того, ми писали, Маша Єфросиніна похвалилася кулінарним талантом і змусила Надю Дорофєєву підбирати слинки: "Люблю на салі".