Український гуморист, зірка проєкту "Ліга сміху" Марк Куцевалов показав дивне фото з Володимиром Дантесом, яке викликало багато запитань у шанувальників. Кадр він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марк Куцевалов запам'ятався багатьом шанувальникам своїм незвичним чином та харизмою на сцені. Оскільки через війну телевізійні проєкти поставлені на паузі гуморист присвятив себе волонтерству та робить усе, щоб перемога настала якнайшвидше. Наприклад, нещодавно пішки пройшовся з Одеси до Карпат і таким незвичайним проєктом зміг зібрати гроші для покупки авто для ЗСУ.

Марк Куцевалов, фото: Знай.ua
Марк Куцевалов, фото: Знай.ua

Так, цього разу Марк Куцевалов вирішив трохи спантеличити шанувальників. Гуморист опублікував фото, на якому, мабуть, він, але в костюмі астронавта позує на даху автомобіля з бластером у руках. Поруч із ним прилаштувався Володимир Дантес. У підписі до фото Марк не вніс ясності, а ще більше зацікавив шанувальників.

"Колись нам дозволять розповісти як це вийшло", - лаконічно підписав кадр Марк Куцевалов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці почали ділитися припущеннями, що відбувається на фото.

“Коли заїхав на автомийку "Космос"", "Боже! Це якісь ілюмінат та Баз Лайтер в одному флаконі. , але так провокаційно", "Тебе ніби прифотошопили", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв негативний наступ окупантів на Харківщині: "Героїчне перегрупування".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".