Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Зараз Олена Філонова перебуває у Парижі, бере участь у якомусь заході індустрії моди та ділиться яскравими знімками. Нещодавно блогерка показала, яке сміливе вбрання обрала для прогулянки містом - короткі шорти і топ зі шкіри, що оголює пишне декольте. Образ вона доповнила високими підборами та беретом із козирком.

Скріншот із Instagram, Олена Філонова
Скріншот із Instagram, Олена Філонова

"Цей образ викликав у Вас бурхливу реакцію! 🔥 У Парижі у мене навпаки були тільки одні захоплення та компліменти. Називали: "You are Madonna", - написала Філонова.

Незважаючи на думку самої Олени, не всім підписникам сподобався такий відвертий образ і те, що вона не переймається ситуацією в Україні. Деякі помітили, як "попливла" стіна біля талії дівчини, та звинуватили її у використанні фотошопу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Раніше ми писали про те, що у "Ревізора" Олени Філонової "зірвало" дах - покрила матом злих і підлих пліткарів: "Лише пи**ять"

Як повідомляв Знай.ua, "Ревізор" Олена Філонова заговорила про справжню красу, а потім "попалася" на дикій суперечності: "Ніяка косметика не допоможе"

Також портал Знай.ua писав, що Філонова засумувала без Тищенка, який захищав закарпатський фронт: "З Миколкою..."