Зірка Голлівуду Міла Куніс народилася і певний час жила у Чернівцях. Її донька Ваєт лише нещодавно дізналася, що наполовину українка, та довела маму до сліз своєю бурхливою реакцією.

У Міли Куніс двоє дітей від Ештона Кутчера – 8-річна Ваєт і 5-річний Димитрій. Дівчинка вже знає про війну в Україні, і, як з'ясувалося, дуже радіє тому, що теж пов'язана з цією країною. Про це Міла розповіла у програмі Happy Sad Confused.

Коли донька стала розпитувати маму про те, що Міла українка, та розпитувати про те, що в нашій країні війна, то дуже зраділа.

Міла Куніс. Фото: скриншот викликала фурор
Міла Куніс. Фото: скриншот викликала фурор

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Коли Міла розповідала цю історію, на очі до неї навернулися сльози.

"В Україні зараз війна?" Я кажу: "Так". "А хіба ти не з України?" Я кажу: "Так". "То я наполовину українка?" Я кажу: "Так". Вона: "Так!" Вона була така горда, це був такий момент. У мене аж сльози навертаються, – пригадала Міла Куніс.

У коментарях підтримали Мілу Куніс, та побажали ростити доньку з повагою до свого коріння.

"Люблю вас обох на тому 70-му шоу, ви круті, мені подобаєтесь ви та Ештон Катчер з Південної Кароліни", "Дякую за підтримку України", "Це так красиво! Ти змусив мене плакати. Гордість вашої доньки за своє українське походження. Виховуйте цей інтерес до неї, зараз. Вчите її про своїх коренів", - гаписали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що голлівудська красуня Міла Куніс нагадала всьому світу про свою Батьківщину: "Пишаюся тим, що українка".

Як повідомляв "Знай.ua" охоронець безпорадної Брітні Спірс повідомив сумну новину про зірку "Toxic": "Мені шкода це говорити, але...".

Також "Знай.ua" інформував, що дружина Влада Ями Лілія показала, до чого її нерви були не готові: "Вже дзвенять".