Актриса, гумористка та учасниця "Дизель Шоу" Яна Глущенко часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зараз вона у Stories вона виступила з дуже цікавою ідеєю, яку б підтримали мільйони українців. Ідея ця відноситься до закінчення війни та смерті російського директора. Її навряд чи вдасться втілити в життя, проте якщо уявити її в реальності – вона виглядає чудово.

Яна Глущенко із сім'єю, фото з Instagram
Яна Глущенко із сім'єю, фото з Instagram

"Я пропоную, коли настане наша перемога і пуйло зд*хне, побудувати йому мов в Україні з прозорою труною. І щоб ця труна стояла у великому басейні. Щоб кожен українець зміг приходити туди і начхати на це творіння (хоча басейн набереться дуже швидко)", - пише Яна Глущенко в Instagram Stories.

На жаль, дізнатися, що думають її шанувальники – не вийде. Бо коментарів зовсім не видно.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Яна Глущенко, скріншот: Instagram Stories
Яна Глущенко, скріншот: Instagram Stories

Яна Глущенко практично не з'являється у Instagram. До цього вона була в Європі, тому з'являлася на концертах з відеозв'язку. Але знедавна все змінилося. Дівчина постаріла і до неї навіть звернувся Єгор із проханням.

"Рада, що ви є", "Я вас люблю", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, росіяни напали на Євгена Сморигіна, який заговорив українською: "Мстимемося"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко та Яна Глущенко з "Дизель шоу" посивіли під час війни: "Який подарунок?"

Знай.ua писав, Яна Глущенко порадувала фанатів "Дизель шоу" і вже готова до того, чого всі чекали: "Тільки уявіть"