Юлія Саніна - відома українська виконавиця, фронтвумен The Hardkiss, яка стала популярною менш як 20 років тому.

Зараз в Instagram вона поділилася декількома знімками з фотосесії в Нью-Йорку, що є абсолютно спонтанною ідеєю, під час їхнього перебування в США.

Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/
Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/

"Хотілося оживити ті прекрасні довоєнні відчуття, коли ти створюєш щось нове і творче, почуття метушливої, але чудової імпровізації. Тільки-но відгримів тиждень моди в NY, де наші дизайнери показали себе з кращого боку!", - пише Юлія Саніна.

Через це прийшла ідея робити фотосесію виключно в одязі українських дизайнерів. По всьому місту було знайдено шоуруми та речі - made in Ukraine. Виконавиця також додала, що незважаючи на війну, ворогові не вдасться зламати її бажання творити та надихатися.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/
Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/

"Юля, ви неймовірна!", "Фантастична як завжди", "Красуня в крутих образах", "Погляд змінився після 24.02", "Померла від вашої краси", "Так не вистачає нових пісень і кліпів, що виходили так часто! Але прийде ранок, загорнемось у сонці нашої перемоги і знову "оживемо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна, зірка "Танців зі зірками" та фронтвумен гурту The Hardkiss "змінила" Кароль з Карпою: "Почну вечір"

Як повідомляв "Знай.uа", Юлія Саніна з The Hardkiss і Тіна Кароль допомогли Олені Зеленській у важливій місії: "Велика честь"

Знай.ua писав, подруга Тіни Кароль Юлія Саніна заговорила про переїзд з України, потрапивши в "яму": "Сподіваюся дуже скоро"