Український співак Вадим Олійник, який був учасником дуету "ДіО.фільми" з Володимиром Дантесом, побував у неймовірному місці, що згадується у віршах Тараса Шевченка. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вадим Олійник не втрачає популярності після розпаду легендарного дуету з Володимиром Дантесом та активно просуває свою творчість у маси. Він активно спілкується з шанувальниками, зокрема використовуючи із цією метою соцмережі, де ділиться яскравими фото та відео.

Вадим Олійник. Фото: скрін youtube
Вадим Олійник. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вадим Олійник похвалився, що побував у особливому місці – місті Путивль. Особливість його в тому, що він згадувався Тарасом Шевченком у вірші "Плач Ярославні". Про це не забув згадати і сам виконавець, який постав на фото у вишиванці.

"На цьому місці, у Путивлі, плакала Ярославна, а я посміхаюся, бо сьогодні дуже крутий день для України!", - підписав виконавець.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На додаток до фото Вадим Олійник привітав захисників та захисниць України з їхнім святом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишній компаньйон Дантеса Вадим Олійник вирушив у гори черпати натхнення в компанії загадкової леді: "Місце сили".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес та Олексій Дурнєв без жінок вирушили запалювати до Польщі: особисті, інтимні, хвилюючі, непристойні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".