Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще нещодавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей.

Про скандал між Славою Камінською та другою учасницею дуету "НеАнгели" Вікторією Сміюхою не чув лише лінивий. Артистки ображали одна одну в соцмережах та давали безліч інтерв'ю на тему конфлікту. Час минав і здавалося, вони забули образи, але ні.

"НеАнгели",  скриншот youtube ЖВЛ
"НеАнгели", скриншот youtube ЖВЛ

Слава Камінська спочатку дивно відреагувала на вітання Вікторії з Днем захисника та захисниці України, засумнівавшись у її щирості. Мовляв, вона довго мовчала і вирішила з'явитися. А зараз співачка відкрито назвала свою колишню подругу тупою.

Скріншот із Instagram, Слава Камінська
Скріншот із Instagram, Слава Камінська

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І зробила це Слава при дитині. На відео вона нібито записує частину розмови з Лаурою, коли та запитує, чи Вікторія Сміюха підтримує росію в цій війні.

- Мамо, а Віка за росію?

- Віка просто тупа.

- Віка, мама тебе ображає.

Реакція шанувальників була дуже гнівною. Вони засудили Камінську за подібні публічні висловлювання, і відповідь дорікнули її деяких речах.

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська зірвалася і "накинулася" на колег із шоу-бізнесу із серйозним звинуваченням: "Дно"

Як повідомляв Знай.ua, розведена Слава Камінська з "НеАнгелів" чекає на третю дитину

Також портал Знай.ua писав, що Слава Камінська відповіла на звинувачення в піарі через "раптову" любов до України: "За 15 років досить заробила"