Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та передплатників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Андрій Бєдняков кумедним способом привітав кохану дружину Анастасію Коротку з днем ​​народження, який вона відзначає 15 жовтня. З такої нагоди він розмістив у соцмережі найневдаліші її фотографії, де вона з опухлими очима, другим підборіддям і навіть спить.

Скріншот із Instagram, Андрій Бєдняков
Скріншот із Instagram, Андрій Бєдняков

На одному зі знімків Коротка постала у відкритому купальнику. Але зараз, як відомо, вона вагітна, тож фігура кардинально змінилася.

"Твій день народження. А одже час для найкращих фото. Без тебе - мене нема. Дякую, що ти є", – зворушливо написав Бєдняков.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У коментарях Андрій знову видав жарт, нібито "забувши", що день народження Анастасії було вчора. Також її встигли привітати багато знаменитостей - Вікторія Булітко із "Дизель шоу", ведучий Вова Остапчук та інші.

Раніше Андрій Бєдняков та Настя Коротка разом вели програму "Орел і решка", а одружилися у серпні 2014 року. Через рік у них народилася перша донька Ксенія, зараз вони чекають на другу дитину.

Раніше ми писали про те, що Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" подався в бокс і кинув виклик Тайсону Ф'юрі: "Ще кілька тренувань"

Як повідомляв Знай.ua, вагітна Настя Коротка звернулася за допомогою до чужого чоловіка, поки Бєднякова немає поряд: "Прибив усе як треба "

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков "спіймав" тих, хто пісяє в душових у спортзалі: "Треба прибивати відразу"