Українська актриса театру та кіно, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал поділилася глибокими роздумами щодо життєвого вибору. Свої думки вона виклала у публікації на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анна Кошмал розповіла своє бачення того, що означає бути свідомою людиною і зазначила, що ця якість дорожча за будь-які гроші та спокуси.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

"Бути свідомим важко. Це означає мати життєві принципи дорожче грошей, спокус та власного комфорту. Це означає не побоюватися. Це означає вірити в те, що робиш і що йдеш правильним шляхом. Це означає бути чесним із собою і не думати, що про тебе подумають інші", - поміркувала зірка.

Актриса додала, що далеко не всі звалюють на себе ту працю, яка дозволяє опанувати цю якість.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Бути свідомим і брати на себе відповідальність за те, що відбувається у твоєму житті, це важко. Тому що ми рідко хочемо працювати з власними травмами, легше отруйно рефлексувати, легше видавати бездумні імпульси", - зазначила вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" заявила, що війна вже "на порозі" у росіян, путін постарався: "За вами йдуть".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай показав постаті "вищого пілотажу", які витворяє із дружиною: "Море задоволення".