Популярна українська співачка, колишня солістка гурту "Real O" та просто рудоволоса красуня Світлана Тарабарова продовжує радувати своїх шанувальників новими та новими публікаціями у соціальних мережах. Цього разу співачка підтримала ініціативу Першої леді України Олени Зеленської – проект "Скажи чесно, як ти?" .

Тепер співачці та її відданим шанувальницям є про що поговорити до душі, хоч і онлайн.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Світлани Тарабарової у мережі Instagram.

Публікація Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram
Публікація Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram

"Сьогодні знову фізично і психологічно важкий ранок для всіх нас. І так уже якийсь місяць. Ми боремося, але відчуваємо втому. Накриває? Подбай про себе, звернися за допомогою. "Скажи чесно, як ти?" - проект, спрямований на ментальне здоров'я кожного українця. Говорити про свої емоції – важливо. Не соромтеся цього! Дякую @olenazelenska_official за таку важливу ініціативу! І пам'ятайте, ми самі керуємо нашими страхами, а не навпаки.", - пише Світлана.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також артистка попросила своїх передплатників поділитися своїми переживаннями у коментарях. Ось, що пишуть люди: "Світлано, тримайтеся я з дітьми за кордоном, у безпеці. Але щодня молюся за Україну, ну і донатим!", "Світлано, тримайтеся. Я теж прибираю, коли стресую. Думаю, це властиво більшості жінок) )", "Дивлюся зі сльозами.. відгукується, але ви прекрасна!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Світлана Табарова з "Real O" розповіла, що допоможе зблизитися з дітьми та відволіктися від війни: "Мріємо разом" .

Раніше повідомлялося, руда красуня Світлана Тарабарова нагадала, в чому сила українців: "Станемо пліч-о-пліч" .

Також, Світлана Тарабарова підказала дієвий метод боротьби зі стресом та негативом: "Стає легше" .