Відома українська виконавиця Юлія Саніна (Головань) часто балує солідну армію шанувальників яскравими публікаціями зі свого насиченого життя в соцмережі Instagram.

Фронтвумен успішного англомовного гурту "The Hardkiss" любить експериментувати з повсякденними та сценічними образами, які з радістю демонструє своїм шанувальникам у соцмережі. За словами пісні Юлії "Make Up", зовнішність – це зброя, і артистка дуже вміло її використовує.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Цього разу Юлія зачарувала шанувальників незвичайної та яскравої зачіски – артистка вплела у своє натуральне волосся білі канеколони – штучні волокна, які дуже схожі на природні людські пасма. Ефектний образ співачка вирішила доповнити дизайнерською сукнею, що практично повністю просвічує, на якій зображені божества з релігії буддизму.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

У коментарях шанувальники оцінили сміливий образ Юлії:

"Класно, прекрасний образ!", "А де ж гола білизна?", "Чарівна", "Юля, ви прекрасні", "Дуже стильно", "Я плачу... за кілька років, з глибокого слухача, я перетворилася на залежного фаната", "Ох вже ці кіски - моє кохання!!! Цікаво, як вони ляжуть на синтетичне лялькове волосся"...

Скріншот з коментарів, instagram.com/the_hardkiss/
Скріншот з коментарів, instagram.com/the_hardkiss/

Скріншот з коментарів, instagram.com/the_hardkiss/
Скріншот з коментарів, instagram.com/the_hardkiss/

Нагадаємо, що Юлія Саніна з The Hardkiss оживила те, що давно хотіла, але у США.

Раніше ми повідомляли, що Юлія Саніна, зірка "Танців зі зірками" та фронтвумен гурту The Hardkiss "змінила" Кароль з Карпою.