Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько тішить шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару вперше з початку війни дала інтерв'ю та у подробицях розповіла Аліні Доротюк про стосунки з хлопцем-іноземцем.

Сопонару та Доротюк, кадр з інтерв'ю
Сопонару та Доротюк, кадр з інтерв'ю

Обранця артистки звуть Рис, а познайомилися вони випадковим чином, коли відпочивали з різними компаніями у ресторані Києва, та обмінялися аккаунтами у Instagram. Тоді Сопонару була не у найкращому своєму вигляді, без марафету. Вона підозрює, що в цьому є весь секрет.

"Нікуди того дня не збиралася, була не нафарбована, в окулярах та розтягнутій майці. Дівчатка, може завжди так треба одягатися? Коли ми всі такі красиві, чоловік дивиться: це занадто", - заявила Ірина.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У стосунках вони вже більше року і живе Рис у Києві, бо любить усе українське. Працює він віддалено, у компанії, яка виготовляє біологічно активні добавки.

Сопонару з хлопцем, фото з Instagram
Сопонару з хлопцем, фото з Instagram

А ще вони разом зустріли війну і хлопець дуже підтримував Ірину. Вона зізналася, що їй дуже пощастило, що в цей момент він був із нею. Сопонару також розповіла і про свою свекруху, яка мешкає в Англії, але родом з Америки. Вона вже з нею познайомилася і та її добре прийняла.

"Я йому вдячна за те, що він з'явився в моєму житті та його мамі, що виховала його таким прекрасним чоловіком. Вони всі такі спокійні, мені з ними добре. Я швидко заводжуся, але мене швидко попускає", - зізналася гумористка.

Раніше ми писали про те, що Ірину Сопонару із "Жіночого кварталу" попросили знайти Олега Винника: "Пропав... що йому робити?"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" поскаржилася на розміри "співмешканця", який розвалився на ліжку: "Такий довгий..."

Також портал Знай.ua писав, що дівчинка Олени Кравець із "Квартал 95" Ірина Сопонару заплуталася у деревах із голою ногою: "Босоніж на холодному"