Відома співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідної України з новим коханим Романом Полянським, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить близько 460 тисяч людей.

Аліна Гросу вже деякий час не виходила на зв'язок, чим схвилювала шанувальників. Як виявилось, у співачки виявились якісь проблеми зі здоров'ям. Вона показала фото із лікарняної палати, де лежить під крапельницею із знеможеним обличчям.

Скріншот з Instagram, Аліна Гросу
Скріншот з Instagram, Аліна Гросу

"Друзі, вибачаюсь що випала із соц. життя.. але в мене в житті якийсь треш вже дуже довгий час був 🙄", - повідомила Аліна.

Більше того, артистці днями робили операцію, яка тривала 3 години. Вона не захотіла уточнювати, чому знадобилося втручання хірурга, але заспокоїла тим, що почувається стабільно.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Я не дуже хочу уточнювати що там таке, але скажу.. знали б ви як я цього всього боюсь 🙈 почуваюсь зараз більш-менш стабільно. Сподіваюсь, що якомога швидше повернусь до вас і до нормального життя ❤️", - написала Гросу.

Шанувальники та зіркові колеги побажали їй якнайшвидшого одужання та поспівчували.

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу похвалилася тоненькою талією та заповітним колечком: "Я щось пропустила?"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Гросу широко розкинула ніжки, щоб показати глибоке озеро: "Аліно, це кайф"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Гросу розповіла про випробування, яке підкинула їй життя: "Відходжу від наркозу"