Всесвітньо відома американська співачка Брітні Спірс, яка останнім часом розповіла багато інсайдів із особистого життя, вирішила порадувати свою багатомільйонну армію шанувальників дуже відвертим фото.

На цей раз у мережі з'явився кадр повністю оголеної зірки. Про це стало відомо завдяки свіжому фото у соціальних мережах.

Брітні Спірс, фото із соцмереж
Брітні Спірс, фото із соцмереж

На новому фото видно, що сорокарічна співачка все ще у формі і може розбурхати фантазію будь-якого дорослого чоловіка. У мережі вже називають Брітні богинею і радять "червоніти" та "прихилятися".

На свіжому знімку співачка позує в "костюмі Єви", видно, що вона розташувалася на масажній стійці і прикрила свої пишні груди рукою.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Варто також розповісти нашим читачам, що Брітні Спірс за останні кілька місяців мав багато подій у житті, проте найбільше уваги шанувальників забирає тема стосунків зірки з рідним батьком. Буквально днями Брітні Спірс вибухнула у своєму Twitter новими звинуваченнями на адресу свого батька Джеймі Спірса.

Брітні Спірс: скрін із соцмережі
Брітні Спірс: скрін із соцмережі

Так, артистка опублікувала двохвилинний аудіокліп та серію твітів, у яких пригадала батькові все, що він з нею робив, поки був її опікуном. Зокрема вона розповіла про серію тривалих МРТ (магнітно-резонансних томографій), яку їй довелося пройти, перш ніж її помістили до лікувального закладу в перші дні її опікунства. Замість 30 хвилин Спірс лежала в капсулі годину.

"Я дійсно відчувала, що мій батько намагався мене вбити. І я сподіваюся, що він згорить у гребаному пеклі", - сказала співачка у зверненні.

Нагадаємо, донька Міли Куніс відреагувала на своє українське коріння і зачепила актрису: "Я заплакала".

Раніше повідомлялося, Крістіна Агілера показала пишні форми у прозорій сукні з глибоким вирізом: груди більше ніж голова.

Також Періс Хілтон після важкої втрати змушена просити допомоги у екстрасенсу: "Моє серце розбите, я в сльозах".