Популярна українська артистка, шоувумен і травесті-діва Монро запам'яталася своїм шанувальникам завдяки епатажним образам та провокаційним заявам. Ще важливо зазначити, що Монро – часта гостя багатьох телевізійних шоу. Також вона відома у соціальних мережах, наприклад, лише в Instagram за її діяльністю стежить майже 80 тисяч підписників.

Цього разу Монро вирішила порадувати своїх шанувальників яскравим фото живих квітів.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Монро у мережі Instagram.

Stories Монро, скриншот: Instagram
Stories Монро, скриншот: Instagram

"Мої найулюбленіші квіти, на які я постійно скаржусь", - підписала свіжий знімок Монро.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

На фото можна побачити, що Монро подарували великий та красивий букет хризантем. Квіти ніжних білих та рожевих тонів. Проте поки що точно не зрозуміло, чи подарував їй хтось ці квіти чи травесті-діва просто зробила фото букета на вулиці.

Stories Монро, скріншот: Instagram
Stories Монро, скріншот: Instagram

Це далеко не єдине Stories, яким поділилася Монро, також вона опублікувала знімок книги Ірени Карпи, яку зараз читає, а ще заявила, українці не заслуговують чути звуки вибухів, адже всі ми на своїй землі і не зробили нічого поганого.

Нагадаємо, травесті-діва Монро отетеріла від цін на цукіні і знайшла їм цікавіше застосування: "Вони що, вібрують?" .

Раніше повідомлялося, Melovin через рік після камінг-ауту нагадав, що кожен з нас заслуговує на кохання: "Без вітру минулого" .

Також весь світ бойкотує новинку від Netflix "Блондинка", Мерилін Монро перевертається в труні: "Вона ніколи не хотіла бути тією" .