Популярна українська співачка, акторка та колишня солістка гурту "Real O" Світлана Тарабарова обрадувала своїх відданих шанувальників цікавим рецептом, який вона називає "запечений гарбуз". Тепер фанати співачки можуть насолодитися не лише її творчістю, а ще й кулінарними фішками.

Варто попередити одразу, що великого розгорнутого рецепту немає, Світлана подала його у формі історії, проте ця страва справді може принести багато задоволення та користі.

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій серії Stories Світлани Тарабарової у мережі Instagram.

Співачка заінтригувала своїх підписників у мережі Instagram знімком, на якому показала свою нову страву. Пізніше виявилося, що Світлана для її шанувальників має простий рецепт з приготування запеченого гарбуза.

Stories Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram
Stories Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

"А тепер готувати. Дуже смачно, а головне корисно. Рецепт потрібен?", - запитала у своїх підписників Світлана Тарабарова.

Stories Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram
Stories Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram

У наступній історії Світлана Тарабарова поділилася простим рецептом: "Я зараз додаю запечений гарбуз практично скрізь. Діти його практично не помічають, а користь приносить. Все легко, записуйте. Нарізаєте гарбуз скибками, додаєте масло, сіль або приправи - за смаком. Запікаєте до готовності. Насолоджуєтеся. Смачного".

Нагадаємо, Світлана Табарова з "Real O" розповіла, що допоможе зблизитися з дітьми та відволіктися від війни: "Мріємо разом".

Раніше повідомлялося, руда красуня Світлана Тарабарова нагадала, в чому сила українців: "Станемо пліч-о-пліч".

Також, Світлана Тарабарова підказала дієвий метод боротьби зі стресом та негативом: "Стає легше".