Лана Дель Рей благала фанатів не слухати музику, що просочилася, після того, як деякі з її цінних речей були вкрадені під час події в Каліфорнії.

37-річна уродженка Нью-Йорка розповіла фанатам, що злодії забрали її рюкзак із ноутбуком, кількома жорсткими дисками та відеокамерою.

"Кілька місяців тому я припаркувала свою машину на Мелроуз-плейс - насправді Мелроуз-авеню в Лос-Анджелесі - і відійшла на хвилину", - сказала вона вже віддаленому відео в Instagram Live 19 жовтня. - І одного разу я залишила свій рюкзак у машині, хтось розбив усі вікна та забрав його”.

Лана Дель Рей. Фото: скрін youtube
Лана Дель Рей. Фото: скрін youtube

Співачка була в процесі написання книги для видавничого гіганта Simon & Schuster, але повідомила, що серед вкрадених предметів був 200-сторінковий рукопис, а також відеокамера, заповнена незамінними сімейними кадрами.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Мені довелося віддалено стерти дані з комп'ютера, на якому була моя 200-сторінкова книга для Саймона і Шустера, резервну копію якої я не зробила в хмарі ", - сказала вона. - І, незважаючи на це, люди, як і раніше, можуть отримати віддалений доступ . до мого телефону та злити наші пісні та особисті фотографії. Я любила книгу, яку втратила, всім серцем і вклала в неї багато пристрастей”.

Хітмейкер Ride, справжнє ім'я якої Елізабет Грант, сказала, що її дев'ятий студійний альбом також був завантажений на вкрадений ноутбук, що ще більше посилило ситуацію.

Нагадаємо, що Чендлер Бінг із серіалу "Друзі" ледь не загинув через наркотики: кома, 14 швів і калоприймач Метью Перрі.

Раніше ми повідомляли, що BTS "кидають" шанувальників з усього світу, щоб піти в армію: повернуться аж 2025 року.