Відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився з численними підписниками цікавим фото.
Святослав Вакарчук має чимало шанувальників, тому він намагається частенько радувати їх новими фото, відео чи цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цього разу Вакарчук поділився новим фото, де вирішив трохи пограти зі світлом. Завдяки цьому на знімку на артиста немовби утворилися чорні та світлі лінії. Вони трохи нагадають ґрати. У цей момент артист задумливо дивився убік, цим додаючи фото ще більшої загадковості.

Фото зі сторінки Святослава Вакарчука
Фото зі сторінки Святослава Вакарчука

"Хотів підписати фото чимось філософським у стилі: "Життя завжди має чорні та білі смуги...", але не став... просто прикольне фото вийшло:)", - так Святослав Вакарчук підписав опубліковане фото.

Користувачам мережі відразу ж сподобалося нове фото лідера гурту "Океан Ельзи", тому вони почали залишати для нього десятки компліментів у коментарях.

"Дуже цікавий кадр", "У стилі Святослава, я не говоритиму... але все сказав", "Яке гарне художнє селфі-фото, Дуже красивий візерунок тіней", "Святослав Зебрачук", " всі смужки світлі та шлях світлий", "Ох, ці фото! весь час розриваюся між ними та своїм чоловіком", - зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук вразив українців безстрашністю, побувавши під носом у окупантів.

Раніше ми повідомляли, що Святослав Вакарчук із "ОЕ" розкрив, чому відмовився від зйомок у фіналі "Голосу країни".