Популярний український поп-виконавець Антон Вельбой (Wellboy), який ще влітку підтримав бойовий дух наших захисників та всієї країни піснею "На ножі", презентував нову композицію та до неї яскравий кліп.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі виконавця, а також публікації у мережі Instagram.

Це драйвова пісня про почуття хлопця до дівчини. У тексті Вельбой наголошує, що красуня, про яку йдеться, — корінна киянка. Не дивно, що відеокліп на новий трек Вельбой та його команда зняли у столиці. Різнокольорова відеоробота передає романтичну атмосферу осіннього Києва навіть під час воєнного стану.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Кліп на пісню "Стиль" розпочинається з головного входу до Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Який постраждав від ракетного обстрілу ворожої армії по столиці України 10 жовтня.

Нагадаємо, Wellboy усамітнився з ефектною блондинкою і повідомив про особливу подію: "Класний початок" .

Раніше повідомлялося, напівголий Wellboy енергійно попрацював тазом у такт Наді Дорофєєвій: "Охололо" .

Також, Wellboy покрив матом путина через нескінченні повітряні тривоги і витрати на таксі: "Вова, ти г**дон" .