Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка рік тому вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, активно розвиває свій аккаунт та ділиться з шанувальниками новинами з особистого та творчого життя у соцмережі Instagram.

Артистка часто показує "виворот" свого насиченого життя і показує досить буденні моменти, посвячуючи шанувальників найцікавіші подробиці.

Slavia. Фото: скрін youtube
Slavia. Фото: скрін youtube

На цей раз Slavia показала, як вона проводить час після виснажливих зйомок. Артистка вирішила вирушити до ресторану зі своєю подругою, телеведучою та піар-менеджером фонду "Пінчук" Юлією Янчар, випити чашечку чаю та перекусити, щоб наповнитись силами і далі бігти працювати, творити великі справи.

"Ну як же після зйомок не випити кави, ой у нас сьогодні чай. Нам порадили тут таку смакоту", - сказала співачка на відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Slavia
Скріншот з Insta Stories, Slavia

Скріншот з Insta Stories, Slavia
Скріншот з Insta Stories, Slavia

Варто зазначити, що у суботу, 15 жовтня, завершився прийом заявок на Національний відбір Євробачення-2023. Як з'ясувалося, серед тих, хто боротиметься за право представляти Україну у Великій Британії, є колишня дружина Дзідзьо SLAVIA. Свою конкурсну пісню вона сама написала.

Slavia. Фото: скриншот Instagram
Slavia. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, що Slavia розповіла, як звинувачувала себе за "втечу", рятуючись від вибухів у перші дні війни.

Раніше ми повідомляли, що колишня Дзідзьо Slavia показала ніжки в ультракороткій спідниці заради ЗСУ .

Також стало відомо, що колишня Дзідзьо Slavia поскаржилася на безсоння, спокусливо оголивши декольте .