Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських опублікувала нове відео, зняте для TikTok. На ньому співачка виглядає досить засмученою і навіть задумливою, а на тлі дівчина озвучує обнадійливі слова українською мовою: "Життя більше не буде як раніше, але воно буде набагато кращим".

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

Напевно, ці думки крутяться у голові кожного українця з початку повномашстабного вторгнення росії.

"Обов'язково буде 💙💛", - додала від себе Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники артистки теж не втрачають віри в те, що найкраще майбутнє ще попереду для кожного з нас. Багато хто також оцінив, як добре вона виглядає і адресували декілька компліментів. До речі, дівчина, яка озвучила слова, теж з'явилася в коментарях і подякувала Насті за те, що обрала її роботу.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Потапа попросили розповісти правду про Отаріка, гола Настя Каменських відвернула увагу: "Поцілунок у ланіти"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських "покривлялася" під чужу пісню, розповідаючи про нові голоси: "Нас душать"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських розкрила, яке велике значення має дім у житті українців: "Повернення до витоків"