Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова затіяла невеликий ремонт у своїй квартирі, а саме - вирішила самостійно і без будь-якої допомоги перефарбувати балкон із жовтого в білий. Вона озброїлася фарбою, малярським валиком і навіть зробила ту саму шапочку з газети.

Олена Філонова, фото з Instagram
Олена Філонова, фото з Instagram

Ведуча показала себе не в найпрезентабельнішому вигляді, без макіяжу і в домашньому вбранні, і заявила, що дуже втомилася. Вона впевнена, щоб досягти бажаного, потрібно робити все самому.

"Я так заї….лася. Але, якщо ми хочемо, щось набути у своєму житті, то потрібно підняти жопу і піти зробити це. Не словом, а ділом. Я ЦЕ РОБЮ ВПЕРШЕ У ЖИТТІ. І скажу, що це дуже не легко. Втомилася, так, але продовжую робити", - поділилася Філонова.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також Олена додала, щоб отримати щось нове життя, потрібно обов'язково позбутися старого.

"І до речі, куприк дуже болить 😩 А ще я коліном травмованим шандарахнулася 🤦🏼‍♀️😂 Краще за Вас цього ніхто не зробить і дешевше 😂" - поскаржилася на травми дівчина.

Раніше ми писали про те, що "Ревізора" Олену Філонову порівняли з "чумою", а вона і оком не моргнула: "Слабкі люди"

Як повідомляв Знай.ua, "Ревізор" Олена Філонова зі сльозами розповіла, як війна з окупантами залишила її без роботи: "Мра*оти"

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова оголила апетитне тіло в Парижі, але перегнула з "чарами": "Дім поплив зліва в талії"