Шанувальники впевнені, що між подружжям пробігла чорна кішка, адже вони перестали "з'являтися" в соцмережах один одного.

Володимир Остапчук та Христина Горняк розлучилися. Як розповіли нам джерела в оточенні пари, документи про розірвання шлюбу вони отримали декілька тижнів тому. Про це пише "Культурная прачечная".

Власне, розрив не став сюрпризом для підписників пари, адже нові серії інста-серіалу давно не виходять. Що ж насправді сталося у пари невідомо, адже вони наполегливо про це мовчать.

Мабуть, Горняк настільки набридли постійні питання про чоловіка, що вона вирішила досить різко відповісти на чергове таке питання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відповідь вас здивує: не висвітлюю стосунки з чоловіком, тому що маю на це право. Якщо не подобається, тоді пропоную не переглядати мою сторінку, щоб не нервувати - відповіла Христина на запитання особливо настирних шанувальників.

Варто зазначити, що друг сім'ї Слава Дьомін підтвердив, що пара разом не живе.

У публікації зазначають, що тепер у Христини з'явився привід купити світшот від Кацуріної karma is a bitch, а у Вови тема для нового стендапу.

Цікаво, що Остапчук закрив свою інстаграм-сторінку, під час пошуку видає, що такої не існує.

Нагадаємо, ми писали, що Вова Остапчук дуже стурбований майбутнім України, де всі один одного звинувачують та принижують: "А що буде після перемоги?".

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася про деформації та класний період свого життя: "Шкода, що то було так давно

Також "Знай.ua" інформував, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" спочатку "зганьбив", а потім "забув" про свято дружини.