Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору показав майстер-клас із загравання з жінками. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора любить піднімати настрій українцям і часто використовує для цього соцмережі. На своїй сторінці він ділиться веселими роликами, які сам і знімає, а також вигадує сюжет.

Дядя Жора, фото: Instagram
Дядя Жора, фото: Instagram

Так, цього разу Дядя Жора вирішив показати, як здивувати другу половинку досить незвичайним компліментом. Втім, якщо того, кому буде адресований комплімент, погане почуття гумору, то краще помовчати.

"Коротше, зай, ти мій пончик. Тому що ти солодка і з дірочкою", - сказав гуморист на відео, зігравши роль одразу і чоловіка, і дружини.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Деякі шанувальники вважали відео гумориста забавним, але знайшлися й ті, хто гумору в цьому не побачив, проте критиків виявилося набагато менше.

"Ну таке... Гумор нуль", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора розумно пояснив, чому не варто ховати заначку від дружини: "Безпека...".

Також наш портал інформував, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" знову згадала про злочини своєї колишньої батьківщини: "Доки земля-матінка терпітиме маніяка".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".