Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш разом із великою командою добровольців, серед яких був продюсер та ведучий "Орла та Решки" Алан Бадоєв, взялася за чистоту Карпатського моря. Артистка озброїлася рукавичками, великими пакетами та прибрала багато сміття.

Скріншот із Instagram, Аліна Паш
Скріншот із Instagram, Аліна Паш

"Тож поки наші відважні хлопці та дівчата «чистять» схід, південь та північ від російського сміття… Ми чистимо тут, на заході те, що теж не дає Нам піднятись до нових горизонтів, стати кращими від себе вчорашніх, виростити в собі людяність, віддати повагу до краю, який нині треба берегти від зла й мерзотних чужих рук", - заявила Аліна Паш.

Всього зі спеціальною організацією вдалося зібрати декілька тон сміття з моря і зірка радіє тому, що до ініціативи долучається все більше людей, дехто навіть приїжджає з інших міст та країн.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Йой, скільки ще тон залишилось там… але приберем, аби тільки не додавалось, аби тільки українці істинно кохали свою землю в усіх розуміннях і деталях, не відкладаючи на потім, а прямо ЗАРАЗ", - підсумувала співачка.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш показала себе у процвітаючому Запоріжжі, а після купи попелу, залишені росією: "Великий біль всього народу"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш "почула" поклик предків ще до війни і вшанувала пам'ять "забутих": "Глибина та велич нашого коріння"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш розповіла українцям, як не потрапити на "гачок" мерзенної пропаганди рф і фейків: "Тримати оборону"