Даша Квіткова – популярна українська блогерка, переможниця дев'ятого сезону романтичного шоу "Холостяк", головним героєм якого був Микита Добринін.

Дівчина вже давно знаходиться в Києві, хоча кілька разів їй все ж таки доводилося їздити до Європи з міркувань безпеки... через повномасштабну фазу війни проти Росії. Наразі дівчина здивувала, але, як виявилося, її не задовольнили послуги, куплені у колишньої виконавиці Слави Камінської, яка раніше була зіркою "НеАнгелів".

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Дівчина розповіла про невдалу пластичну операцію у відомого хірурга Едгара Камінського. У неї після процедури залишилися різні ніздрі, які були причиною хейту в Instagram. Тому Квіткова й захотіла зробити ринопластику.

"Я правильно розумію, що те, що я йому заплатила, це too much. І я за ці гроші розраховувала на нормальне ставлення. Зараз у мене різні ніздрі. Він починає мені розповідати: "Це було у вас до операції", - пише Даша Квіткова.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вона у відповідь йому каже, що хоч до операції вони були різні. Проте було сплачено процедуру, операція пройшла і нічого не змінилося. Однак ситуацію вирішити зараз практично неможливо, бо Едгар переїхав до Італії.

Нагадаємо, Даша Квіткова розповіла, як Добринін "кинув" її одну з дитиною і хотів тусуватися: "Народжена не тільки собі"

Як повідомляв "Знай.uа", Микита Добринін показав те, заради чого Україна зобов'язана перемогти: найдорожче, що має чоловік.

Знай.uа писав, Микита Добринін розкрив, що робить його життя гармонійним - Квіткова з сином у списку є: "Дають сили"