Популярна українська гумористка, колишня учасниця команди КВК "Вінницькі перці", зірка "Жіночого кварталу", а також популярна блогерка Ірина Сопонару продовжує дивувати українців і піднімати всім настрій. Цього разу Ірина Сопонару вирішила пожартувати з приводу переїдання.

Ми всі знаємо, що в Ірини Сопонару дуже розвинене почуття гумору, і цього разу гумористка вирішила показати, як вона себе бачить після того, як поїсть.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ірині Сопонару у мережі Instagram.

Stories Ірини Сопонару, скріншот: Instagram
Stories Ірини Сопонару, скріншот: Instagram

"Їжа дає тобі енергію, говорили вони. Я - після їжі (і видно товстого котика, який втомився від своєї ваги)", - ось такий жарт опублікувала Ірина Сопонару.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що учасники творчого об'єднання "Квартал 95" продовжили виконувати свою роботу навіть попри війну з росією. Нині вони регулярно виступають на сцені і, звичайно, не забувають допомагати українській армії. Ірина Сопонару також бере активну участь і в зйомках, і в благодійних проектах.

Днями артистка розмістила фото зі своїм колегою, Вовою Шумкою. У кадрі вони захоплено дивляться на телефон та щось обговорюють. Як зізналася Ірина, в цей момент вона показувала йому свій Onlyfans, де дівчата займаються розвагами для дорослих

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала Вові Шумко свій пікантний контент: "Якщо і ви хочете...".

Раніше повідомлялося, зірка "Жіночого кварталу" Настя Оруджова блиснула пишним декольте і стурбувала шанувальників: "Схудла, це стрес?".

Також, красуня Олени Кравець із "Квартал 95" Ірина Сопонару поринула в екстаз: "Моя улюблена Страшка".