Талановитий український виконавець Артем Пивоваров разом із Олею Поляковою злилися воєдино на очах у шанувальників та подарували цілий ураган емоцій. Відповідний ролик музикант опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно спілкується через неї з шанувальниками. Він ділиться кадрами з виступів, репетицій чи просто веселих моментів із життя. Іноді артист пропонує фанатам співати разом його хіти, щоб хоч трохи підняти настрій у цей складний період.

Оля Полякова, Артем Пивоваров. Фото: скрин відео
Оля Полякова, Артем Пивоваров. Фото: скрин відео

Так, цього разу Артем Пивоваров узяв до рук гітару та запропонував поспівати. До нього приєдналася Оля Полякова та зірки злилися в унісон, вражаючи шанувальників сильним вокалом та неймовірною чуттєвістю виконання.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Користувачі мережі не змогли приховати захоплення від пісні та закидали зірок компліментами.

"Неймовірно", "Нехай весь білий світ почує як гарно звучать наші пісні! Виконавцям окремо щиро дякую за хвилинку задоволення!", "Так ніжно", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова знайшла спосіб, як повернутися до звичайного життя після втрати ноги: "Важкий етап".

Також наш портал інформував, Маша Полякова продовжує демонструвати самостійність у тисячах кілометрів від будинку: тригодинний сон та трохи магії.

Крім того, ми писали, Артем Пивоваров викликав фурор несподіваним тандемом з улюбленцем українців: "Козацький драйв"