Дружина знаменитого українського виконавця Сергія Бабкіна показала, до якого субтропічного раю відвіз її чоловік. Втім, не заради відпочинку, а з благодійною метою. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сніжана Бабкіна частенько радує шанувальників фото та відео, в яких показує цікаві моменти із сімейного життя, поїздок чи звичайних прогулянок.

Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube
Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу вона похвалилася, що вперше побувала у Пальмі-де-Майорка, яка славиться м'яким кліматом та розкішними пляжами. Сніжана Бабкіна зазначила, що вони з чоловіком приїхали туди не заради відпочинку, а з благодійним концертом, щоб допомогти зібрати гроші для допомоги дитячим будинкам Харкова перед зимою, що наближається.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Пальма-де-Майорка. Ми вперше тут. Відіграли Благодійний концерт. Організатор концерту – Харків'янин. За час війни вони відвезли у безпечне місце понад 7000 дітей із дитячих будинків Харкова та області. Мета концерту – збирання грошей на обігрівальні прилади для дітей, щоб пережити зиму", - поділилася дружина музиканта.

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін заспівав про трагедію в Оленівці з хлопцем, який ховався у підвалах Бучі: "Я не знав, хто це".

Також наш портал інформував, що Monatik вперше розповів, чому залишився в Європі і, як Потап, не приїжджав в Україну: "Я просто не міг".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Спасибі за підтримку": Сергій Бабкін подарував рідному Харкову надію, настав час діяти.