Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару розмістила знімок зі студії, де записує власне шоу "Передай Зеленському", в якому головні учасники – це діти, які цікавляться дорослими питаннями.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару
Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

Артистка "засвітила" свій новий образ для наступного випуску – білий костюм, але тематику не розкрила. Минулий був присвячений міжнародному святу Хелловін. Для нього Ірина вбралася в Малефісенту з чорними рогами.

"А тут я роблю вигляд, наче я серйозна ведуча, ну в такому кустумі інакше не може бути….🤪", - заявила Сопонару.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фоловери оцінили, як добре виглядає артистка, а дехто навіть побачив у ній співачку Світлану Лободу, яка завжди одягається дуже стильно. Таке порівняння може здатися цілком приємним.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала Вові Шумко свій пікантний контент: "Якщо ви хочете..."

Як повідомляв Знай.ua, красуня Олени Кравець із "Квартал 95" Ірина Сопонару поринула в екстаз: "Моя улюблена Страшка"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."