Відома співачка, телеведуча та екссолістка гурту "Пара Нормальних" Анна Добриднєва зараз активно допомагає рідній країні здолати російського ворога. Дівчина регулярно дає благодійні концерти та збирає гроші на підтримку ЗСУ.

Анна Добриднєва з перших днів війни залишалася в Україні та активно допомагала армії, але зараз повідомила, що відлетіла закордон. Однак і тут вона переслідує свою благодійну місію.

Судячи з геолокації, артистка вирушила до Пальми-де-Майорки, до Іспанії. Там якраз має відбутися масштабний концерт, який націлений зібрати кошти на твердопаливні котли для дитячих будинків України.

"Зовсім скоро повернуся ДОДОМУ. Нестримне бажання носити лише одяг з патріотичною символікою 💙💛", - зазначила Добриднєва.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Варто зазначити, що на Пальмі також були помічені співачки Ірина Білик та Наталія Валевська. До речі, вони також зробили фото біля українського прапора.

"Україночки на Пальма-де-Майорці @bilyk_iryna Ірочко, як же радісно було зустрітися 🤩 Все буде Україна!!!", - написала артистка.

Раніше ми писали про те, що Анна Добриднєва ледь не розплакалася, коли співала для звільнених із полону героїв "Азовсталі": "Мала честь"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Добриднєва з "Пара нормальних" підказала українцям, з кого варто брати приклад: "Вони серед нас"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Добриднєва з "Пара нормальних" виросла до двох метрів завдяки люб'язному чоловікові: "Знайшла сильного"