Наші читачі вже знають, що популярний український співак, який родом із Херсона, Макс Барських презентував спільну зі співачкою ETOLUBOV композицію "Римую" та кліп на неї. Саму пісню зірки називають "одою безмежному коханню, яка обов'язково подолає відстань та війну".

Цікаво, що музики зняли портретне відео, продюсером якого традиційно виступив Алан Бадоєв. Деякими кадрами поділився Макс в історії.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Макса Барських у мережі Instagram.

Stories Макса Барських, скріншот: Instagram
Stories Макса Барських, скріншот: Instagram

Ідея дуже цікава, тут виконавці виглядають дуже знайомими для багатьох українців, які зараз переживають свої почуття через відстань.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Багато хто залишив свої будинки, своїх близьких і практично все своє життя і єдине, що допомагає – це відеозв'язок. Тим не менш, можна зрозуміти, що відеодзвінок - це далеко не те, тут співаки і розповідають, як все відбувається насправді.

Варто також додати, що весь прибуток від монетизації від переглядів та прослуховувань пісні буде перераховано до благодійного фонду DOLI. Його заснувала колега Барських ETOLUBOV для допомоги українським родинам, що постраждали від війни.

Нагадаємо, Алан Бадоєв розповів, який сенс вклав у нову роботу для Макса Барських: "Усвідомлення болю...".

Раніше повідомлялося, Макс Барських зізнався, як сильно він не любить обмежень: "Як і в будь-якому іншому".

Також, Макс Барських зізнався, як відпочив з красунею в нічному Парижі: "Дізнавалися один одного".