Відомий співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям YARMAK, попросив українців допомогти влаштувати ще більше "бавовни" російським загарбникам. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

YARMAK звернувся до українців та розповів, що вони можуть допомогти українським воїнам робити ще більше "бавовни" російським загарбникам, а також зберегти тисячі життів наших захисників.

Yarmak. Фото: скриншот Instagram
Yarmak. Фото: скриншот Instagram

"На власному досвіді я переконався, що розвідка – основа планування успішних операцій. Повітряні "очі" виконують надважливу функцію та рятують тисячі життів наших героїв. Ми точно здолаємо орду, але від кожного з нас залежить, якою буде ціна перемоги! А ще кожен із нас може долучитись до її наближення", - зазначив артист.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

YARMAK додав, що допомогти воїнам можна просто заправляючи автомобіль на ОККО Pulls 95 або Pulls Diesel. За зібрані кошти планується придбати безпілотники "Шарк".

"Завдяки Шаркам наші військові зможуть просуватися ще швидше та ефективніше. А ще коригувати великокаліберну артилерію, за допомогою якої ми робимо бавовну ворога", - додав репер.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Yarmak скликає українців об'єднуватися та задонатити на бабовну: "Хаотично обстрілює цивільні".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, YARMAK похвалився зустріччю з пілотом Karaya, який став легендою в небі над Вінницею: "Все пройдемо".