У п'ятницю, 28 жовтня 2022 року, українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Наразі він натякнув, чого чекати від другого випуску, що виходить увечері, 4 листопада. Як каже сам чоловік, для нього це були одні з найскладніших зйомок, оскільки паралельно з проектом у житті відбувалися напружені події.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"У якийсь момент я навіть мало не зірвав зйомки! Це було на межі якоїсь трагедії. По СТБ цього не покажуть, але тут я вам розповім про все після випуску. не було, зараз я розумію, що саме спілкування з дівчатами і допомогло мені впоратися з усім!", - пише Алекс Топольський у публікації.

Як виявилось, у цьому випуску для чоловіка відбулася дуже довгоочікувана зустріч із близькими людьми. Тому глядачі дізнаються багато історій минулого головного героя.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

"Про того маленького, красивого хлопчика з відеозверненням для Олі!", "Достатньо цікаві та різнобічні дівчата, бажаю знайти ту саму", "Можна ще потрапити в проект, знаючи, що ви будете?", "Я думаю, що про маленького хлопчика", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, як розслаблявся в туалеті на першій вечірці: "Ще ніколи не..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що вже бачив одну з учасниць голою: "Поруч із нею"

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський відволік українців від озвучки в 12 сезоні: "Тупий голос на всіх"