Українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько знайшла щось цікаве у багатьох розмовах щодо блекауту, пунктів обігріву та всього іншого "про всяк випадок".

Виконавиця усвідомила, що про це повідомляється не так. Це очевидне попередження. Приходько знайшла схожість цих слів з тим, що на початку війни говорив Олексій Арестович, коли заспокоював, що військові дії закінчаться за два-три тижні.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

"Все, що вони говорять про всяк випадок або "два-три тижні" - читайте між термінами! Два-три тижні, то два-три роки. На травневі ми всі сиділи будь-де по всьому світу як "на шашликах" кожен сидить будь-де...", - пише Анастасія Приходько.

Вона знайшла якусь тенденцію та підказки у словах влади про те, що служби готові до евакуації, тотального відключення електроенергії. Якщо так каже, то, за словами артистки, ми справді сидітимемо без світла, води та тепла. Але віра у перемогу дає сил, навіть незважаючи на те, що всім може бути дуже тяжко.
"Наші також дають пропаганду щоденну про "два-три тижні". Я особисто не хочу такого заспокійливого, а хочу реальні прогнози. І реальну ситуацію знати", - пише відома журналістка Аліна Доротюк у коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Приходько в чорному ліфчику показала свого Шпулю та сюсюкання: "Так, вдарилася"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько згадала, як представляла росію на Євробаченні і навіть пишається цим: "Могла сказати їм ідіть на**й"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько за кермом не стрималася на рахунок дитини: "Не смійтеся, зараз ..."