У п'ятницю, 28 жовтня 2022 року, українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Згодом він натякав, чого чекати від другого випуску, що вийшов увечері, 4 листопада. У результаті він попрощався аж із шістьма учасницями - з Елізабет, Олею, Настею, ще однією Анастасією, Оленою та Аделіною. Але згодом з'явилося багато скандальних фактів, які досить складно оминути. Хтось зараз здогадався, що "Холостяк" - це не реаліті-проект, а справжній серіал зі сценарієм. Бо дівчата, які покинули шоу, почали розповідати про те, як до них погано зверталися.

Алекс Топольский, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольский, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Потім українці дійшли і до самого Алекса Топольського, якого звинуватили у брехні. Нібито він не збудував успішний бізнес у США... а він є простим актором. Бо з'явилося кілька доказів його ролей у короткометражках. Хоча є і захисниці і Алекса, і "Холостяка".

"Після того, що прочитала від учасниць - хочу розповісти: 1. Контракт із рук ніхто не вириває! Мені, наприклад, його дали у двох примірниках! І я його сиділа і вичитувала! 2. Якщо ви про себе не надали, не сказали, не написали інформації, яку б не хотіли, щоб про вас звучала - і не буде! Про неї ніхто не дізнається, якщо ви самі не сказали чогось такого і самі себе не спровокували!", - пише учасниця 10 сезону Аліна Ляшук.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

"Холостяк", скріншот: Instagram Stories
"Холостяк", скріншот: Instagram Stories

"Ви йшли на шоу, де виходити із зони комфорту - це звичайна справа! Ми теж не спали по 2/3 діб! Звичайно це складно: фізично, емоційно це виснажує і кожен організм реагує по-різному. Але ніхто не тримає нікого, кожен йде туди за власним бажанням та волею!", - додала вона.

"Холостяк", скріншот: Instagram Stories
"Холостяк", скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "Колишня" Заливако Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріше пох*й"

Як повідомляв "Знай.uа", Алекс Топольський викинув подарунок, а редактори залякали штрафами: Аделіна Делі видала ще правди про шоу "Холостяк"

Знай.ua писав, Алекс Топольський на межі трагедії мало не зірвав зйомки "Холостяка": "Цього не покажуть"