Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача любить радувати свою аудиторію свіжими публікаціями.

Також Вікторія часто ділиться подробицями їхнього веселого сімейного життя. За нею в соцмережі Instagram слідкує близько 290 тисяч людей.

Юрій Ткач із сім'єю, фото з Instagram
Юрій Ткач із сім'єю, фото з Instagram

Вікторія Ткач разом зі школяркою донькою зараз перебуває у Карпатах, насолоджується неймовірними краєвидами та чистим повітрям. Вона активно розмішає фото та відео, цього разу під приціл камери потрапила усміхнена Ліза, а на її тлі величні гори та світанок.

Дружина артиста побачила в такому природному та чарівному явищі особливий знак, що вказує на те, що наша країна обов'язково здолає всесвітнє зло в особі росії.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"І з кожним наступним світанком, ПЕРЕМОГА стає все ближче..." - заявила Вікторія.

Шанувальники повністю погодилися з нею і заявили, що цей довгоочікуваний день незабаром настане. Також вони захопилися донькою зіркових батьків.

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/
Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Раніше ми писали про те, щоб безжальний Юрій Ткач з "Квартал 95" не побоявся висміяти рідну доньку: мала залишилася з диким "їжачком" у руках

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Ткач із "Кварталу 95" підняв настрій жартами про підготовку до ядерної катастрофи: "Створюю дефіцит йоду"

Також портал Знай.ua писав, що дружина та донька Юрія Ткача з "Квартал 95" втекли від сирен у мальовничі гори: "Великі Карпати"