Відомий український музикант Сергій Бабкін 7 жовтня відзначив своє 44-річчя. Як пройшло свято і яке бажання загадав артист, показала його дружина Сніжана на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін із перших днів війни тримає культурний фронт і не лише підтримує українців морально, а й заробляє гроші на благодійних концертах, які передає на потреби постраждалих від війни та ЗСУ.

Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: Instagram
Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: Instagram

Зараз музикант активно гастролює світом і свій 44-й день народження Сергію Бабкіну довелося зустріти не в рідному Харкові. Дружина музиканта показала, як відбулося свято музиканта, опублікувавши фото.

"Наш святковий пікничок. За здоров'я! За перемогу! І за те, щоб наступний День Народження @babkin_official відзначити у Харкові", - написала Сніжана Бабкіна.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Сергій Бабкін відзначив 44-річчя у теплому сімейному колі без зіркового пафосу та надмірностей. Замість ресторану він влаштував невеликий "святковий пікнік" на не дуже просторій кухні. Дружина музиканта зізналася, що заповітне бажання Сергія, і її, зокрема, наступний день народження відзначатиме вже у рідному Харкові після перемоги над окупантами.

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін заспівав про трагедію в Оленівці з хлопцем, який ховався у підвалах Бучі: "Я не знав, хто це".

Також наш портал інформував, що Monatik вперше розповів, чому залишився в Європі і, як Потап, не приїжджав в Україну: "Я просто не міг".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Спасибі за підтримку": Сергій Бабкін подарував рідному Харкову надію, настав час діяти.