У п'ятницю, 28 жовтня 2022 року, українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Незабаром, 11 листопада, вийде третій випуск. А за підсумками другого – чоловік попрощався аж із шістьма учасницями – з Елізабет, Олею, Настею, ще однією Анастасією, Оленою та Аделіною. І незважаючи на всілякі скандальні факти, які щодня з'являються з приводу Алекса Топольського та всього 12 сезонів, варто приділити увагу одному цікавому моменту з минулого випуску.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Ох ці жіночі хитрощі/тактики/стратегії. Робили таке, дівчата, зізнавайтеся?", - йдеться в публікації на офіційній сторінці проекту.

На відео знято побачення з Вікторією, на якому вони мали приготувати торт і дізнатися одне одного ближче. Можливо, хитрістю було те, що потім вона попросила його зав'язати волосся, щоб воно не потрапило потім у їжу. Це, за її словами, жіноча тактична хода.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Бо могла зав'язати волосся раніше. Я хотіла, щоб він доторкнувся до мого волосся, понюхав, як воно смачно пахне", - каже вона за камерою.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

"Вікторія тягне на цілу холостячку. Алекс на тлі її виглядає, як звичайний хлопець, який не заслуговує на таку жінку", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Аліна Ляшук із 10 сезону "Холостяка" захистила Алекса Топольського після скандалу: "Ви йшли на шоу"

Як повідомляв "Знай.uа", Алекс Топольський викинув подарунок, а редактори залякали штрафами: Аделіна Делі видала ще правди про шоу "Холостяк"

Знай.ua писав, "колишня" Заливако Алла Павлівна розповіла, як знущаються над дівчатами на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріше пох*й"