Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та підписників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Ні для кого не секрет, що трагічні події у Маріуполі дуже поранили Андрія Бєднякова, адже він там провів своє дитинство і втратив рідну маму через окупантів.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Коли з'явилася нагода, артист вирушив туди особисто, щоб допомогти землякам та відвідати рідні землі.

Ймовірно, під час розвезення гуманітарної допомоги він зробив фото на в'їзді до Донецької області, населені пункти якої особливо постраждали через вторгнення, ще в далекому 2014 році, коли росія тільки-но почала втілювати свій мерзенний план про захоплення України.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ведучий зізнався, що відчуває особливі почуття, перебуваючи там.

"Дихається інакше", - написав Андрій Бєдняков.

Шанувальники зазначили, що Маріуполь завжди відгукуватиметься болем у серці кожного українця, як і інші зруйновані окупантами міста.

Раніше ми писали про те, що Коротка показала, як "зашивається" із сином, але Бєдняков "підганяє" ще сильніше: "Довго чекати?"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" спочатку "зганьбив", а потім "забув" про свято дружини: "Час для..."

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" одягнувся як "чмоня" заради ЗСУ: "На передок, щоб не мерз задок"