Дружина відомого українського гумориста, актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія розповіла, як можна весело та з користю провести час без світла. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дружина Степана Казаніна розповіла, що коли пропадає світло, є безліч способів провести час не тільки весело, а й корисно. Вона виділила одразу дев'ять варіантів.

Наталія Казаніна, фото: Instagram
Наталія Казаніна, фото: Instagram

"Топ 9 способів провести час без світла, але з користю. Розкажу вам по секрету. План зараз в українців один! Не будувати жодних планів! Бо людина припускає, а електромережа має в своєму розпорядженні. І зникає світло в наших квартирах, як трагічна експедиція Франкліна. Але і з цього приводу ми маємо свій алгоритм", - написала Наталія Казаніна.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, за словами Наталі під час відключень світла, можна піти на прогулянку, почитати книгу або пограти в настільні ігри з друзями чи близькими. Також можна подивитися фільм на планшеті чи смартфоні, а разом з тим влаштувати "романтик" та приготувати вечерю на газовому пальнику. Крім того, кілька годин можна приємно провести в якомусь кафе або сходити в гості до друзів.

Раніше портал Знай повідомляв, Степан Казанін із "Квартал 95" наблизив перемогу України, і цього разу не жартом: "Дуже хочу..."

Також наш портал інформував, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" побачила у небі те, що наближає перемогу України: "З кожним наступним..."

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик ледь не затьмарила першу леді, блиснувши ніжками у новому образі: "Яка мадам".