Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер продовжує радувати фанатів новинками навіть під час війни і цього разу дала почути невеликий уривок свіжої пісні, присвяченої трагічним подіям у рідній країні. Вона звучить дуже чуттєво, а співається там про нестерпне бажання повернутися додому.

Анна Трінчер, фото з Instagram
Анна Трінчер, фото з Instagram

Артистка не назвала дату релізу, але дуже сподівається, що пісня сподобається всім і кожен відчує її сенс, особливо українці за кордоном.

"Маленький ексклюзивчик для вас❤️ Шматок моєї нової пісні, прем‘єра якої зовсім згодом! Дуже сподіваюсь, що вона зігріє вам сердечко, особливо нашим українцям за кордоном!" - написала Анна Трінчер.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Багатьом шанувальникам дуже сподобалася нова творчість зірки, проте деяким вона нагадала вже випущену пісню Юлією Рознен, тому Трінчер запідозрили у плагіаті.

Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/
Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/

Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/
Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер похвалилася соковитими вишеньками, змушуючи Павла Зіброва ловити щелепу: "Ну, шикарна"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер захотіла "спокусити" чужого хлопця, ще й подружку на зустріч прихопила: чоловік Волошин озвіріє

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер із чоловіком не встигли одружитися, вже й дитину хрестили: "А у мене досі дилема"