Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова нагадала про одну свою пісню "Дорога додому", яка була випущена під час війни, у квітні 2022 року, і набула великої популярності серед українців.

"Я просто хочу нагадати нам ... що ...? Включай звук і слухай серцем", - написала Тарабарова.

Світлана Тарабарова, фото з Instagram
Світлана Тарабарова, фото з Instagram

У неї співається про непростий шлях, який потрібно зробити, щоб нарешті перемогти і повернутися в рідні краї. Артистка точно знає, про що зараз мріють її земляки, які опинилися далеко за межами України. Варто зазначити, що композицію виконавиця присвятила нашим героям – ЗСУ, ТРВ, волонтерам, лікарям та ДСНС.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники зізналися, що їх дуже надихає та надає сил творчість Світлани Тарабарової, а серце залишається в Україні, як би далеко не було фізичне тіло. Також деякі мріють записати відео під цей трек, коли повертатимуться додому.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова влаштувала осінні забави з улюбленими непосидями: "Нагадують про найцінніше"

Як повідомляв Знай.ua, блискавичний рецепт дитячих оладок від Світлани Тарабарової: "Рознімаємо кухню... "

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова з "Real O" показала, як Вєрка Сердючка рятує її від поганого настрою: "Шок – контент"